11 Jan

Želite završiti edukaciju za Savjetnika za Schuesslerove soli i analizu lica?

Želite završiti edukaciju za Savjetnika za Schuesslerove soli i analizu lica? Jeste li se ikad zapitali šta vaše lice govori o vama? Želite naučiti šta vam govori lice vašeg djeteta,Vašeg supruga, te ostalih članova porodice?

 

Kada naučite vještinu čitanja lica, isključivo korištenjem svojih vlastitih očiju ispred ogledala, tada ćete preuzeti svoje zdravlje u svoje ruke! I ne samo svoje zdravlje, nego i zdravlje svojih najbližih i najmilijih, kao i svih onih koji će od Vas zatražiti za pomoć!

 

Zapravo, vaše lice je ogledalo vašeg zdravlja!

 

Preuzmite i vi svoje zdravlje u svoje ruke! Učite, pomažite i zabavljajte se uz analizu lica i Schuesslerove soli!

 

Od sada možete u Banja Luci prema licenci Annah centra iz Zagreba i predavača mr ph Dušanu Tanasić učiti Schuesslerove soli i analizu lica kako bih mogli sebi i svojim najbližima očitati stanje organizma, imuniteta, štitnjače, jetre, bubrega, pluća. Zapravo, sve to možete vidjeti, ako znate gdje gledati i ako znate te stvari očitati!

 

SCHUESSLEROVE SOLI I ANALIZA LICA

 

Metoda: Seminar

Nivo seminara: SAVJETNIK ZA SCHUESSLEROVE SOLI 1-33 I ANALIZU LICA

Preduslovi: Nikakvi

Cijena: 1 350 KM

Trajanje programa: 3 modula plus ispitni modul

Tema 1: Uvod u Schuesslerove soli
Tema 2: Schuesslerove soli 1-12
Tema 3: Schuesslerove soli 13-33

 

Adresa : TUSSILAGO,   Bulevar Desanke Maksimović 2,Banja Luka

 

Datumi  ciklusa edukacije:

1. Modul: 13.03.-14.03. 2020.godine

2. Modul: 24.04.-25.04. 2020.godine

3. Modul: 15.05.-16.05. 2020.godine

4. Modul: 12.06.-13.06. 2020.godine

Predavač: mr ph Dušana Tanasić,BFRP

Po završetku programa, polazniku se dodjeljuje certifikat o uspješnom završetku programa “Savjetnik za Schuesslerove soli 1-33 i analizu lica”Nakon uspješnog završetka programa edukacije, novi savjetnik će dobiti poziv da se upiše u Međunarodni registar savjetnika za Schuesslerove soli i analizu lica Annah Academia koji vodi Annah centar. Savjetnici koji su uključeni u Registar dužni su slijediti odredbe Etičkog kodeksa za savjetnike Schuesslerovih soli, koji donosi Annah centar.

Prijave se primaju na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili telefon +387 65 540 216

                                              

Last modified on 12 Jan